ITL Webbureau Logo Hjem
Ydelser & Produkter

Tryksager er stadig uundværlige

Undersøgelser viser, at når man sidder med trykte marketingmaterialer, opfatter vi det rent faktisk som mere virkeligt. Vi kan føle på det og det hjælper med at lagre budskabet bedre i vores hukommelse end når det præsenteres på en skærm.

Hos ITL Webbureau er vi ikke i tvivl om at det digitale medie er vejen frem, men vi ser fordelene i det supplement en tryksag kan give din hjemmeside.

Din tryksag, vores ekspertise

Vi hjælper med at finde frem til den rigtige tryksag, der gavner din markedsføring bedst. Vi har et stort knowhow indenfor trykkeribranchen og vores grafiske designer er kompetent i den grafiske udførelse på diverse trykte medier. I fælleskab finder vi den løsning, der rammer din målgruppe bedst.

Vi styrer med tryksagen fra start til slut og har et tæt samarbejde med nøje udvalgte trykkerier, både inden for digital tryk og offset tryk. Vi rådgiver og hjælper dig med at finde den rigtige tryksag og tager ansvaret for tryksagen i hele processen - som var vi din egen trykker.

Kom med din idé til en tryksag

Vi løser alt inden for brevlinjer, brochurer, foldere, annoncer, flyers, reklameartikler m.m.  Lad din tryksag udfordre os på vores knowhow og brede bagland.

Skal vi hjælpe med din næste tryksag?

Så send os dit navn og tlf. nummer og vi kontakter dig

Feltet Navn skal udfyldes
Feltet Telefon skal udfyldes