ITL Webbureau Logo Hjem
Ydelser & Produkter

Skab opmærksomhed og skil dig ud...

En unik og anderledes gave, der skaber opmærksomhed og god omtale.

Søger du en julegave, receptionsgave eller blot en gave du giver af helt andre årsager, så kan der være en stor markedsføringværdi i, at give en gave, der skaber opmærksomhed og omtale. Vi har udviklet et anderledes merchandiseprodukt, nemlig en 3 liters hvede øl fra Indslev Bryggeri leveret i træstakit. Det anderledes og specielle ved ølflasken er, at den er stor og du får din egen specialdesignet etikette på både forside, bagside og banderolen. Idéen som gave er god fordi den ikke alene smager godt, men skiller sig typisk ud ved eks. receptioner, hvor der oftest bliver leveret rødvin eller gavekurve. Ud over at øllen ikke kan købes i andre butikker får du også en specialdesignet etikette på.

Some description

Ovenstående billede viser det foruddefineret design område

Pris eksempel

3 liters specialøl med eget design ud fra prædefineret skabelon.
Øl producent: Indslev Bryggeri.
Et design monteret på alle flasker.
Pris pr. øl ved køb af 6 stk. 660,- (Vil du gerne have en pris på et større oplag, er du velkommen til at sende os en forespørgsel)

Alle priser er ex. moms og fragt. Øl leveres fra Indslev bryggeri og ITL Webbureau håndterer udelukkende øl bestilling og fragt for dig som kunde. Der er således ikke lagt avance på øl og i tilfælde af reklamation, skal det ske direkte til Indslev Bryggeri. ITL Webbureau leverer udelukkende design og montering af etiketten.

Ja tak, jeg vil gerne bestille jeres special designet øl

Ønsker du at bestille vores special designet øl, eller skal vi sammen finde en helt ny ide, der skaber opmærksomhed og branding værdi? Send os dit navn og tlf. nummer og vi kontakter dig

Feltet Navn skal udfyldes
Feltet Telefon skal udfyldes