ITL Webbureau Logo Hjem
Ydelser & Produkter

Hjemmesidens webdesign afspejler hvem du er…

Vi hjælper med at præsentere din identitet på den rigtige måde.

Webdesign omfatter mange forskellige elementer. Det er vigtigt at der dannes et helhedsbillede hvor indholdet er prioriteret. Det skal være nemt og overskueligt at navigere på en hjemmeside og brugerfladen skal kunne tilpasses smartphones eller tablets uden at miste sin genkendelses værdi. Med en responsive hjemmeside, er du sikret det nyeste inden for webdesign.

50 % af dine besøg sker via smartphone eller tablet...

Mobile enheder som iPhone fra Apple eller Samsung, HTC, Nexus, Sony som er Android-baserede smartphones, er blevet hvermandseje. Mere end 50% af danskerne tilgår hjemmesider via en mobil-enhed, og antallet stigende fra dag til dag. Faktisk overhaler de mobile enheder den alm. pc. Google nedprioritere din hjemmeside, hvis den ikke er mobil venlig, så det er bestemt en god ide at tjekke om din hjemmeside er mobilvenlig - det kan du gøre her:

Tjek din hjemmeside hos Google, for mobilvenlighed

Inden vi designer...

Da det første din kunde møder er dit web eller webshop design, er det vigtigere end nogensinde før, at brugeren får en god oplevelse, der motiverer til handling. Så inden vi designer, tager vi en snak med dig, hvor vi går i dybden med virksomhedens kerneværdier og målgruppe.  

Lad os byde på en kop kaffe og vi vil fortælle lidt om, hvad der er vigtigt ved et webdesign… det koster ikke noget.

Eksempler på Responsive Website vi har udført - prøv dem fra din smartphone eller tablet:

www.energi-ikast.dk

www.miljoeservice.dk

www.frimodt-p.dk

www.hspv.dk

Er det på tide med et redesign?

Trænger din hjemmeside til et tidsvarende design der er brugervenligt på både smartphones og tablets. Send os dit navn og tlf. nummer og vi kontakter dig

Feltet Navn skal udfyldes
Feltet Telefon skal udfyldes