ITL Webbureau Logo Hjem
Om os

Et stærkt, troværdigt og altid humørfyldt team

Den personlige kontakt er vigtig for os. ITL Webbureau er et stærkt og troværdigt team bestående af kompetente personligheder med hver sit speciale og forskellige kompetencer - vi er altid i godt humør og klar til at tage i mod dig.

Rud F. Pedersen

Indehaver

Rud F. Pedersen er indehaver af ITL Webbureau og har været med hele vejen, siden ITL startede i 1999. Han varetager salg og har et skarpt øje for den rigtige løsning til den enkelte kunde. Det handler om, at skabe værdi for kunden, så relationen varer ved.

Med en baggrund som IT tekniker og kendskab til alle elementer lige fra server til grafisk arbejde, så opstår den rigtige løsning nemt. Har du en idé til en hjemmeside eller andet der vedrører software på Internettet, hvor du søger en hudløs ærlig sparring, så kontakt Rud.

+45 75 60 29 97

Lars Shakya Buch-Jepsen

CTO

Lars har ansvaret for projektledelse og vores software arkitektur og dermed den daglige kontakt med vores ITL ISP kunder i forsyningsbranchen.

Lars har arbejdet med software arkitektur, backend udvikling, integration og databaser siden 2003.

+45 60 55 80 42

Flemming G. Pedersen

Grafisk ansvarlig & Sparringspartner

Flemming er firmaets kreative hoved og har været på pinden siden Januar 2012. Flemming jonglerer med flot grafik og kreative idéer. Med sit skarpe blik for detaljen og tidssvarende, brugervenligt og ikke mindst funktionelt design, løser han enhver udfordring indenfor web og logodesign samt trykte medier.

Flemming har et stort grafisk knowhow, opbygget i den grafiske branche igennem mere end 20 år, - så når det kommer til komplette visuelle identitetsløsninger er Flemming på sagen. Flemming er desuden en vigtig partner i projektstyring, salg og rådgivning.

+45 75 60 29 97

Mikael Braad Nielsen

Softwareudvikler

Mikael er softwareudvikler med erfaring indenfor databaser, integration og azure.

Mikael har arbejdet med softwareløsninger til indsamling og præsentation af målerdata indenfor el, vand og varme i forsyningsbranchen siden 2007.

+45 75 60 29 97

Kasper Løkke

Frontend webudvikler

Kasper er som frontend webudvikler bindeledet mellem vores grafiker og backendudviklere. Herudover arbejder han med online marketing og User Experience.

Har du brug for support til din webløsning, er du velkommen til at kontakte Kasper.

+45 75 60 29 97

Mette Lyse Pedersen

Bogholderi og Administration

Mette er firmaets administrative medarbejder. Mette står for firmaets bogholderi (debitor, kreditorstyring, daglig bogføring, gager, budget og regnskab mm.).

Derudover arbejder Mette også som korrekturlæser. Fra firmaets kontor driver Mette også en freelancevirksomhed, hvor hun blandt andet udfører bogholderiopgaver for andre firmaer.

+45 75 60 29 97
  • KONTAKT OS

  • ITL Webbureau A/S
  • Nørregade 40-42, 2.sal
  • 8700 Horsens
  • Telefon: (+45) 75 60 29 97
  • E-Mail: post@itl.dk
  • CVR-nr.: 25118758
  • HOLD DIG OPDATERET