ITL Webbureau Logo Hjem
Om os

Et stærkt, troværdigt og altid humørfyldt team

Den personlige kontakt er vigtig for os. ITL Webbureau er et stærkt og troværdigt team bestående af kompetente personligheder med hver sit speciale og forskellige kompetencer - vi er altid i godt humør og klar til at tage i mod dig.

Rud F. Pedersen

Indehaver

Rud F. Pedersen er indehaver af ITL Webbureau og har været med hele vejen, siden ITL startede i 1999. Han varetager salg og har et skarpt øje for den rigtige løsning til den enkelte kunde. Det handler om, at skabe værdi for kunden, så relationen varer ved.

Med en baggrund som IT tekniker og kendskab til alle elementer lige fra server til grafisk arbejde, så opstår den rigtige løsning nemt. Har du en idé til en hjemmeside eller andet der vedrører software på Internettet, hvor du søger en hudløs ærlig sparring, så kontakt Rud.

Rud er beskikket som sagkyndig af Domstolsstyrelsen  i henholdretsplejelovens § 404, stk. 3 og er herudover privat rådgiver, som udføre rådgivningsopgaver for virksomheder, der ønsker at opnå tilskud fra SMV:Digital

Læs mere om SMV:Digital her...

+45 75 60 29 97

Kimberly Yang Jacobsen

Fullstack udvikler

Kimberly er vores fullstack udvikler, og har ansvaret for vores softwareløsninger. 

+45 75 60 29 97

Mikkel Glerup

Backend-udvikler

Mikkel er fullstack udvikler, men har fokus på backend udvikling.

30 20 99 16

Sebastian Pedersen

Multimedia Designer

Mette Lyse Pedersen

Bogholderi og Administration

Mette er firmaets administrative medarbejder. Mette står for firmaets bogholderi (debitor, kreditorstyring, daglig bogføring, gager, budget og regnskab mm.).

Derudover arbejder Mette også som korrekturlæser. Fra firmaets kontor driver Mette også en freelancevirksomhed, hvor hun blandt andet udfører bogholderiopgaver for andre firmaer.

+45 75 60 29 97
  • KONTAKT OS

  • ITL Webbureau A/S
  • Transitvej 6
  • 7100 Vejle
  • Telefon: (+45) 75 60 29 97
  • E-Mail: post@itl.dk
  • CVR-nr.: 25118758
  • HOLD DIG OPDATERET